Over mij

Welkom bij Sunshinetries, een lifestyle blog over geluk, positiviteit en gezondheid.

Ik ben Patricia, oprichtster van deze blog.
Ik ben bezig mijn leven op de beste en meeste mooie manier gelukkig en gezond te leven. Dit gebeurd met vallen en opstaan.
Door allerlei omstandigheden heb ik een tijd mijn leven geleid in een overlevingsmodus, nu neem ik mijn leven terug in mijn handen. Ik kan en wil je dus absoluut niet vertellen hoe iets MOET, want ik heb een hekel aan iets MOETEN. Daarnaast leer ook ik elke dag met vallen en opstaan. Maar dit probeer ik op een mooie manier en met positiviteit en geluk in het achterhoofd.

Ik ben bezig om te trainen voor een 10K run, ook dit gebeurd met vallen en opstaan. Met een dosis inspiratie en motivatie ga ik deze weg afleggen.
In de sportschool of buitenhuis, ik vind het heerlijk. Dit is niet altijd zo geweest, mijn weg naar de 10K ga ik met jullie delen.

Ik wil jou ook graag leren kennen, dus als je graag je ervaringen wilt delen en wilt reageren op artikelen heel graag. Als je andere vragen hebt, kan je me altijd een mail sturen naar sunshinetries@gmail.com

One thought on “Over mij

 1. Hey Patricia!

  Ik kwam je blog onlangs tegen en wil je even zeggen dat ik ‘m heel leuk vind!
  Daarnaast wou ik je vragen of je geen zin had om blog buddies te worden. Ik heb een tijdje geleden in een artikel gelezen dat het heel nuttig is om te “connecten” met bloggers en een aantal buddies te maken. Zo kunnen we dan elkaars blog volgen, reageren op posts, naar elkaar linken in posts, evt een gastpost schrijven, elkaar volgen op andere social media kanalen… Dat helpt ons beide vooruit ☺
  Wat denk je, lijkt dat je iets? Ik heb er in elk geval al zin in! Natuurlijk gaat dat enkel als jij mijn blog ook leuk vindt, dus check je ‘m eens en laat je me iets weten? Mijn blog is http://www.pullasophie.com. Dankjewel!

  Liefs,
  Sophie
  Sophie heeft als laatste geschreven…Meal preppen: de eenvoudigere versieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge